17 uur geleden

Chiro Stine

Beste ouders & leden,

Enkele weken geleden lieten we weten dat onze jaarlijkse familiedropping zou plaatsvinden op 14 november. In overleg met de werkgroep hebben we beslist om de editie van 2020 aan ons voorbij te laten gaan en te kiezen voor een nieuwe datum in het voorjaar van 2021. Hieronder vinden jullie alvast een afbeelding die de startplek voor de komende editie verraadt!

Tot slot willen we jullie bedanken om samen met ons de nieuwe maatregelen voor het jeugdwerk zo goed op te volgen. Op deze manier zal het nog lang mogelijk zijn om corona-proof werking te blijven geven. Alleen willen we vragen om de quarantaines die opgelegd worden van hogerop ook steeds te respecteren in de Chiro. Als we merken dat de quarantaine niet wordt opgevolgd, wordt het betrokken lid naar huis gestuurd. Dit om de verdere verspreiding van Covid-19 te vermijden.

Speelse groeten,
de leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Chiro Stine

Beste leden en ouders

Er zijn nieuwe maatregelen voor het jeugdwerk tot en met 19 november, maar er verandert niet heel veel voor onze werking. Onze activiteiten gaan maximaal buiten plaatsvinden en leden vanaf 12 jaar zullen vanaf nu ook een mondmasker moeten aandoen, vergeet dus zeker niet om een mondmasker bij te hebben tijdens de werking.

Na onze eerste werking hebben we gemerkt dat het fruit als vieruurtje een groot succes was. Daarom hebben we besloten om vanaf nu elke eerste zondag van de maand een stuk fruit aan te bieden als vieruurtje in plaats van een koek. Dit geldt voor de jongste afdelingen. De zwoebers, speelclub en rakwi's krijgen dus volgende week fruit.

Verder willen we jullie ook laten weten dat er op zondag 1 november wél werking zal zijn.

Hopelijk zien we morgen veel verklede leden tijdens onze halloweenwerking!

Griezelige groetjes en tot dan!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 dagen geleden

Chiro Stine

Zaligen hoogdag gewenst aan al onze leden & sympathisanten!

Het traditionele ontbijt op de grote markt werd bij de oudste afdelingen éénmalig vervangen door een Zoom-ontbijt. De keti's kregen van hun leiding zelfs een ontbijtpakket aan huis geleverd.
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 dagen geleden

Chiro Stine

Beste leden, ouders en sympathisanten

Vrijdag is het zo ver, feestdag der jeugdbewegingen: dag van de jeugdbeweging! Deze keer natuurlijk corona-proof, maar daarom niet minder plezant. Luister de hele dag via radio Quindo naar radio #dvdjb! We willen ook graag oproepen om die dag om 18u vanuit jouw kot/werk/school,... mee te fluiten en jou samen met de rest van groot Kortrijk te laten horen voor Chiro Stine. O ja, vergeet zeker niet jouw uniform te dragen op school!

Komende zondag is er halloweenwerking. Verkleden mag zeker!

Tot dan!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Chiro Stine

Er zijn nieuwe coronamaatregelen, maar voor onze werking verandert er voorlopig nog niets!

Morgen kunnen opnieuw Chirokleren aangekocht worden. Deze keer zijn jullie welkom ná de werking aan het zwoeberlokaal van ons heem (via de parking). Je kan dus eerst je kind(eren) ophalen in Tinekesbos en dan nog eens passeren langs het heem. Dit geldt voor alle afdelingen, dus er kunnen kleren aangekocht worden om 17u, 17u30 en 18u.

Ook willen we laten weten dat je jouw kind niet meer op voorhand hoeft te registreren. We registreren nu zelf de leden aan het begin van de werking. Tot morgen!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Chiro Stine

Het jeugdwerk schakelt vanaf woensdag 14 oktober over van code geel naar code oranje. Dit betekent voor onze werking het volgende:

✔️ De tito's, keti's en aspi's mogen binnen met maximaal 20 spelen. Tijdens die binnenactiviteit moet er ook constant een mondmasker gedragen worden. Buitenactiviteiten kunnen nog tot 50 personen zonder mondmaskers. Aangezien onze afdelingen wekelijks met meer dan 20 zijn, zullen onze activiteiten enkel buiten doorgaan.

✔️ Voor de zwoebers, speelclub en rakwi's verandert niets. Zij kunnen zowel binnen als buiten nog steeds met max. 50 personen spelen zonder mondmaskers.

Het ééndagsweekend van de keti's kan bijgevolg ook NIET doorgaan en wordt vooruitgeschoven naar het 2de semester.

Zondag is er gewoon werking zoals anders, afspraak in Tinekesbos om 14U. We vragen ook om jullie kinderen op te wachten in Tinekesbos en niet te wachten aan straat. Wie chirokleren wil kopen, is welkom vanaf 13U30.
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Chiro Stine

Een warme oproep aan iedereen met een UITPAS kaart om deze te tonen aan de leiding komende zondagen!

Er zal morgen ook de mogelijkheid zijn om een kalender en/of USB-stick te kopen indien je deze nog niet besteld had. Op zondag 11 oktober organiseren we dan weer een klerenverkoop, waarop jouw kind een echte Chiro Stine trui of t-shirt kan kopen!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

Chiro Stine

Trots op een geslaagde startdag! Onze leden kregen vandaag een appel van De fruithoek als vieruurtje. Op die manier willen we hen graag bedanken voor het fruit en de groenten op kamp! ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Chiro Stine

Na de nodige voorbereidingen voor morgen, zijn we helemaal klaar voor onze startdag! Afhankelijk van jouw afdeling, kom je via een andere ingang binnen. Daar zal iemand van de leiding jou de weg tonen.

•Zwoebers, tito’s & nieuwe leden: ingang via Muster
•Speelclub & keti’s: ingang via Stijn Streuvelslaan naast huisnummer 9
•Rakwi’s & aspi’s: ingang via overkant de skjive rècht'n

Ouders met meerdere kinderen in de chiro, nemen de ingang van het oudste lid. Na de werking mogen de leden ook terug afgehaald worden aan het Tinekesbos.

Vergeet jouw mondmasker en eventuele UITPAS kaart niet. Tot morgen!

De leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Chiro Stine

We zijn verheugd om mee te kunnen delen dat we zondag op een veilige manier het werkjaar kunnen aftrappen! Er zijn geen verdere besmettingen vastgesteld de voorbij week.

We kijken er super hard naar uit! Vergeet jullie mondmasker niet.

Tot zondag, 14U in Tinekesbos!

Wie ondertussen al een gokje wilt wagen naar de leidingsverdeling van zondag kan dit doen via: chirostine.be/raad-de-leidingsbezetting/?fbclid=IwAR0NKLXtxuDWgsHr4bmy7KJpGhI0ZnSQSPWkvhRydlUh075...
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Chiro Stine

STARTDAG CHIRO STINE UITGESTELD

Tot onze spijt kan onze startdag nu zondag niet doorgaan wegens een coronabesmetting binnen de leidingsploeg. Als leiding hebben we steeds de lat hoog gelegd om op een werkbare manier coronaproof aan Chiro te doen. Toch bestaat de kans dat er mensen met elkaar in contact gekomen zijn die komend werkjaar bij verschillende afdelingen staan. Hoewel die kans klein is, willen we als Chiro geen risico nemen en de veiligheid van onze leden en leiding voorop stellen. Daarom zijn enkelen van de leiding preventief in quarantaine gegaan en hebben zij zich ook laten testen.

Onder deze omstandigheden hebben we samen besloten onze startdag uit te stellen. Volgende week vrijdag evalueren we afhankelijk van de verdere ontwikkelingen de situatie opnieuw. De beslissing die daaruit volgt zullen we vrijdagavond communiceren via onze facebookpagina, website en e-mail.

We vinden het enorm jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar hopen dat we volgende week zondag op een veilige manier het nieuwe werkjaar kunnen aftrappen. Bij vragen kan je contact opnemen met onze leidingsploeg.

Speelse groetjes
De leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Chiro Stine

Ook wij steunen & missen de tinekesfeesten!

🧡 Tinekesfeesten🧡

#TF2020
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Chiro Stine

Omslagfoto van Chiro Stine ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Chiro Stine

Iedereen welkom tot 19u voor supercool Chirokaftpapier! ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Chiro Stine

Het nieuwe schooljaar nadert weer met rasse schreden. De boekjes staan weeral vol met reclame voor schoolgerei. De winkels verkopen balpennen, fluostiften, mappen... Kortom: ze hebben alles. Behalve één iets: kaftpapier om in ware Chiro Stine-stijl naar school te kunnen gaan!

Overmorgen zal er op het pleintje een tafel staan met gesneden stukken kaftpapier die jullie afhankelijk van het aantal studieboeken mogen meenemen naar huis om daar te kaften. Jullie zijn welkom vanaf 16U en we doen de boeken toe om 19U.

We willen graag vragen om de nodige afstand te bewaren ook & niet te blijven hangen nadien. Voor de veiligheid vragen we ook om een mondmasker aan te doen. Door Covid-19, zal de leiding jullie dus ook helaas niet kunnen assisteren bij het kaften.

Tot dan!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Bivak 2020, een Chirokamp om letterlijk nooit te vergeten! Het was voor de leiding een plezier om na enkele vreemde maanden dit speciale, maar onvergetelijke kamp te mogen organiseren. Het doet dan ook deugd te weten dat iedereen gezond bleef en ons bivak vlekkeloos kon verlopen.
Daarom willen we graag onze kookploeg, helpende handen, ouders en in de eerste plaats de leden bedanken om er zo'n topbivak van te maken.
We staan te springen om met de nieuwe leidingsbende te beginnen aan de voorbereidingen voor het volgende werkjaar!
Tot snel!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Omslagfoto van Chiro Stine ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Beste ouders

Wij zijn volop bezig met het uitladen van de bagage. Om drukte en wachtrijen aan onze lokalen te vermijden, willen we vragen aan de ouders van de zwoebers en speelclub om een halfuurtje later te komen.
Gelieve ook een mondmasker te dragen bij het ophalen van de bagage.

Merci en tot straks!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Na een machtig kampvuur tijd om op te ruimen!

Tot straks!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

‼ Info omtrent de uurregeling komende dinsdag ‼

▪️ De zwoebers, speelclub en rakwi's komen als alles goed gaat aan in het station van Kortrijk om 16u38.
▪️De tito's, keti's en eerste jaars aspi's komen als alles goed gaat aan in het station van Kortrijk om 17u38.

Gelieve jouw kind op te wachten aan het conservatoriumplein en niet aan de trappen in het station.

De uren voor het ophalen van de bagage zijn de volgende:
▪️18u-19u zwoebers & speelclub
▪️19u-20u rakwi's & tito's
▪️20u-21u keti's & aspi's

Tot slot nog een aantal sfeerfoto's van onze keti's en zwoebers :).

Veel groetjes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Ook dag 8 loopt op zijn einde.. We zijn nog allemaal gezond en genieten van de laatste dagen bivak!
De tito's, keti's & aspi's gingen vandaag op daguitstap :).
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Goeiemorgen! Alles goed hier in Kaulille. Gisteren gingen de jongsten op trektocht en vandaag is er opnieuw een gewone kampdag. Deze avond organiseren de keti's een terrornight! Kijk vandaag zeker ook eens in de krant van West-Vlaanderen ;).

Veel groetjes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

En zo loopt ook dag 5 al op haar einde.... Na de regen van gisteren was het vandaag weer een dag vol zonneschijn.

De jongsten hadden een gewone kampdag en de oudsten organiseerden een traditionele vuile dag

Morgen gaan de jongsten elk apart op trektocht naar een speelbos/-tuin. De tito's, keti's & aspi's blijven op het kampterrein.

Tot snel!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Ook de broers en zussen of vriendjes uit verschillende bubbels krijgen de kans om bij te praten op kamp :). ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Chiro Stine

Goeiemorgen!

Gisteren hebben we bouwdag gehad. Vandaag opnieuw stralende zon en een gewone kampdag. Veel groetjes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

Hallo allemaal!

Na heel wat vertraging met de trein, zijn we allemaal goed aangekomen op onze kampplaats in Kaulille.

Veel groetjes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

De keti's en aspi's zijn na een dag fietsen (vanuit Geel) goed aangekomen op de kampplaats in Kaulille! De leiding van de andere afdelingen heeft ondertussen de camion gevuld in Heule.

Klaar voor kamp! Tot morgen!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

Beste leden & ouders

Vanavond mogen alle valiezen op het afgesproken uur per afdeling worden binnen gebracht. Vergeet niet de eventuele medicatie en de identiteitskaart/kids ID/ISI + kaart van jouw zoon of dochter mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk om het terugbetalingsformulier te laten invullen door Jules en Febe.

We willen ook vragen om een mondmaskers te dragen bij het binnen brengen van de bagage. Alles om corona op kamp te vermijden
.
Tot straks!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

Beste ouders, leden en sympathisanten

De werkweek voor kamp loopt stilletjesaan op zijn einde. Dat wil zeggen dat we er met de leiding helemaal klaar voor zijn om op kamp te vertrekken! We willen dan ook graag de sheriffs en stamhoofden voorstellen die jullie als cowboy of indiaan zullen vertegenwoordigen. Daarnaast stellen we jullie vandaag de gloednieuwe kampdans voor. Het oefenen kan beginnen!

We willen er jullie ook aan herinneren dat het bijhouden van het logboek voor alle leden en leiding een vereiste is om mee te mogen op kamp. Vergeet tot slot zeker niet om jouw bagage op het afgesproken uur binnen te brengen nu donderdag.

Wij hebben er super veel zin in!
Tot donderdag
de leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

Omslagfoto van Chiro Stine ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

De kampvoorbereidingen zijn officieel van start gegaan! Alles natuurlijk met mondmasker en sociale distancing 🙂

Er volgt vandaag nog een mail met informatie omtrent het binnenbrengen van de bagage.

Tot snel!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

We kregen gisteren een interessante EHBO-sessie! Je weet nooit wanneer het van pas kan komen.

Met dank aan Siebert Denys!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

Op dit moment zijn Dries, Jutta, Jolien & Ella op bezoek in Kaulille! We zijn volop bezig met de kampvoorbereidingen en daarvoor is een kijkje op onze kampplaats extra handig.

Graag willen wij jullie eraan herinneren dat de deadline voor de medische fiches morgen, 21 juni, is. Vergeet dus zeker niet jouw fiche in Jutta's brievenbus te steken.

Tot zondag, voor een eerste werking sinds lange tijd!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Chiro Stine

Howdie! 🤠

Zoals jullie weten gaan wij op kamp naar het Wilde Westen. Cowboy Phuong is haar paard kwijt! Willen jullie ons helpen zoeken?

Morgen om 10u zal de tip verschijnen op deze facebook-pagina die jullie op weg zal helpen.

Veel succes! Yihaaa! 🐎
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

't Is van dat! We hebben de toestemming gekregen om onze werking (onder voorwaarden) te hervatten :). Vanavond doen we een eerste test met onze aspi's, allemaal corona-proof. Er zal terug (aangepaste) werking zijn voor zwoebers, speelclub, rakwi's en tito's op 21 en 28 juni. Hiervoor krijgen jullie zaterdag een mail. De keti's en aspi's zullen informatie krijgen over de werking via de eigen leiding.

Tot snel!
De leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

Beste leden & ouders

Graag willen wij jullie eraan herinneren dat de deadline voor onze kampinschrijvingen zondag 7 juni is. Info over de betaling, is terug te vinden in de flits. Uitpas-kaarten kunnen nog altijd doorgestuurd worden naar Jules en Febe.

Verder maken we graag nog wat reclame voor de Soubry actie. De gespaarde barcodes mogen jullie in onze brievenbus (aan de lokalen) of in die van leidster Claeys (Schoolstraat 21) komen steken. De deadline hiervoor is 11 juni!

Groetjes
de leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

Wie helpt onze kookploeg? 🙏 ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

Zij die deze middag onze wandeling gedaan hadden, wisten het al....

Maar dit jaar gaan we met Chiro Stine op kamp naar het WILDE WESTEN 🤠!

Zet maar je cowboyhoed op en bereid je voor op een spetterend kamp!

Tot snel! 🤠
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

WIJZIGING IN DE ROUTE ❗️❗️

Aangezien er gewerkt wordt aan de sporen in de Zeger Van Heulestraat, wordt de route een klein beetje gewijzigd. In plaats van door te lopen in de Hoge Dreef, moeten jullie nu verdergaan via de Vlasmolenstraat.

Vanaf daar kunnen jullie dan gewoon weer de wandeling vervolgen zoals op de eerder aangegeven route!

Veel succes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

‼️ BELANGRIJK ‼️

Als alles goed gaat hebben alle leden/ouders een mail gehad met daarin de kampinfo (check zeker uw spam/reclame). Geef gerust een seintje indien dat niet het geval is!
Zondag maken we het kampthema bekend. Zet je dus schrap voor een nieuwe wandeling want deze keer wordt het extra spannend! 🧐
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

WE MOGEN OP KAMP! ❗️❗️

Na weken bang afwachten, kunnen we jullie melden dat ons bivak 2020 kan doorgaan.

We zullen natuurlijk al wat nodig is doen om de door de overheid opgelegd maatregelen op te volgen.

Morgen hebben we een vergadering met de leiding en zullen we jullie ook meer info kunnen geven over hoe we de inschrijvingen gaan organiseren en de maatregelen opvolgen.

Meer info over de maatregelen: chiro.be/corona of ambrassade.be/nl/jeugdwerkzomer

Bij vragen neem gerust contact op met de Chiro via: chirostine.be/contact/

Tot slot willen we alle organisaties bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden om het jeugdwerk toe te laten te schitteren deze zomer.

We geven jullie zo snel mogelijk meer info!

Tot snel!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

Dag iedereen!

We hebben een nieuw spelletje voor jullie: "Waar is de leiding?"

Geen massa-evenementen deze zomer! 🙁Maar vorige zomer waren er enkele personen van de leiding aanwezig op enkele festivals of andere drukbezochte plaatsen!

Op deze foto's kunnen jullie telkens iemand van de leiding terugvinden.

Vinden jullie ze allemaal? Het antwoord mag je doorsturen naar deze pagina.

Zondag komen alle oplossingen online!

Veel plezier!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

Het is opnieuw tijd voor een leuke zondagactiviteit!

Tussen 10h en 18h kunnen jullie een route van 7,20 km afleggen; te voet of met de fiets. Onderweg vinden jullie verschillende vragen, opdrachten en raadsels. Stuur het juiste antwoord naar het gsm-nummer bij de opdracht en je ontvangt 2 letters.

Als alles goed gaat, hebben jullie op het einde van de wandeling een hoop letters verzameld. Maak hiermee een zo lang mogelijk woord en stuur jouw gevonden woord door via Facebook, Instagram ...

Ps: Hieronder vinden jullie een document met een sudoku en een woordzoeker. Het is handig om deze documenten op voorhand af te drukken en mee te nemen op de wandeling/fietstocht. Wie wil kan zich dus al een beetje voorbereiden!

Succes!

De route: documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:12445295-a932-4f85-8c05-418efa0b897d

Sudoku en woordzoeker:
documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:66240491-7b80-40b2-9379-e8c4228af68c
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Chiro Stine

Na twee maanden zonder Chiro vragen wij ons af hoe goed jullie de leiding nog kennen ...

Hieronder vinden jullie een foto van al onze rokken en shorts. Raad aan de hand van de leidingskoorden welke rok/short bij welke leidingspersoon hoort.

Het antwoord kunnen jullie in een bericht naar onze pagina sturen!

Veel succes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

De winnaar van het luxe-ontbijt op kamp zijn de.....🥁

ZWOEBERS❗️🔥

Ze halen het na 6 weken van de aspi's met een kleine voorsprong 👀

Proficiat aan de zwoebers met de overwinning maar vooral bedankt aan iedereen die de afgelopen weken meegedaan heeft met onze challenges!

In de loop van de week komen er nog een aantal nieuwe leuke spelletjes aan om het chiro-gevoel naar jullie thuis te brengen!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Nu nog in ons kot, hopelijk straks aan het kampvuur!

Toon iedereen dat je hoopt op een chirokamp door de kleurplaat in te kleuren en hem op te hangen aan het raam❗️👀

Link naar de kleurplaat: chiro.be/kleurplaat?fbclid=IwAR0VRyZHIb--Fm5vKarA1eBnvTWd0QMl_7Wq8726Bjxq8qhLCs2QUAWwbs8
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Dag iedereen!

Door de coronatijden kunnen we al heel lang geen werking meer geven en de leiding mist de Chiro superhard. Maar we hebben iets vreemds opgemerkt. Eén iemand van de leiding heeft op sociale media laten weten dat hij of zij de overstap zou willen maken naar een andere jeugdbeweging! Maar wie is deze verrader?

Volg de route en ga op zoek naar de negen tips die de leiding voor jullie hebben uitgehangen aan hun huizen. Elke tip zal ervoor zorgen dat je enkele verdachten kan schrappen en brengt je een stapje dichter bij de juiste persoon. Goed opletten is dus de boodschap!

Jullie hebben morgen tijd van 10u tot 18u, veel succes!📷

P.S.: Het detectivewerk zal makkelijker verlopen als je het rooster met de verdachten in kleur bij je hebt! 📷

Link naar de personages: documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Ac34c6841-1a47-4f50-aa16-8689d9ec37e8
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

De laatste week van de corona-ravage! 🔥

Het moment om nog eens alles op alles te zetten in de strijd om het luxe-ontbijt! De aspi's staan op dit moment met een schamele 5 punten voor op de zwoebers!

Jullie hebben terug tot zondag de tijd om alle opdrachten uit te voeren! ❗️

Succes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Met enige vertraging....
de uitslag van de CORONA RAVAGE: WEEK 5 🔥

De aspi's behouden hun voorsprong maar die bedraagt op dit moment nog maar 5 luttele punten! 👀

Volgende week volgt de laatste reeks opdrachten in de strijd om het luxe-ontbijt, het moment dus om nog eens alles op alles te zetten! Daarna komen we met een nieuwe vorm van tijdverdrijf❗️

Proficiat aan de aspi's en tot volgende week!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Corona Ravage: Week 5🔥

Er staan weer 15 gloednieuwe opdrachten voor jullie klaar. Kunnen de aspi's hun voorsprong vasthouden of nemen de zwoebers terug de leidingspositie over? 👀

Jullie hebben tot zondag 17U de tijd om alle opdrachtjes door te sturen!

Zondag plannen we ook opnieuw een fotozoektocht in. Deze keer onder de vorm van Cluedo. Meer info komt er snel aan!

Veel succes! ❗️
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Een dikke merci om zo massaal mee te doen met onze eerste fotozoektocht! Aangezien we merkten dat het een echt succes was, organiseren we met plezier komende zondag opnieuw een soortgelijke wandeling! Hou dus deze week zeker facebook/mail in de gaten voor meer info.

We willen het concept graag verder nog op punt zetten. Stuur gerust jullie opmerkingen op en dan houden we er zeker rekening mee!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Corona Ravage: einde week 4🔥

Bedankt om allemaal weer zo massaal mee te spelen deze week!

De aspi's nemen na deze week weer een kleine voorsprong op de zwoebers! Maar er is nog niks verloren. Ook de speelclub en de rakwi's zijn aan het naderen. 👀

Donderdag zijn we er weer met een aantal nieuwe opdrachtjes! Probeer zeker ook al jullie chirovriendjes te overtuigen om mee te doen. Hoe meer leden, hoe plezanter❗️

Tot donderdag!

Ook willen we jullie, namens de voltallige leidingsbende, allemaal bedanken om zo massaal mee te wandelen deze middag, een berichtje met de foto's komt er snel aan!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Corona Ravage: WEEK 4🔥

Na 2 weekjes rust, zijn we terug met een reeks gloednieuwe opdrachtjes. ❗️De zwoebers staan voorlopig nog aan kop maar de aspi's en keti's volgen op de voet 👀

De regels blijven hetzelfde, jullie hebben tot zondag 17U om de opdrachten uit te voeren.

Met de leiding zijn we op dit moment ook bezig om een fotozoektocht/quiz te organiseren deze zondag voor het hele gezin! Hou dus zeker onze pagina in de gaten voor extra info.

Veel succes!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Chiro Stine

Beste leden, beste ouders

Wij hopen dat het met iedereen goed gaat en dat jullie toch de mogelijkheden vinden om zich te amuseren, bezig te houden en uit te leven.

Het zijn nu al 5 Chiro-loze weken. 5 weken zonder enthousiaste en lachende gezichten aan onze Chiro-lokalen. Amai, wij missen jullie!
Normaal gezien was er dit weekend ons spetterend feestweekend. De kookploeg zat al te verlangen om lekkere hespen te bakken en wij met de leiding om jullie toneeltje voor te bereiden en van start te gaan met de 24-uur.

We hadden gehoopt op meer duidelijkheid na woensdag, maar helaas moeten we blijven wachten op beter nieuws en extra informatie omtrent ons kamp.

Dat we hopen dat we elkaar snel terug zien en dat we hopen dat ons kamp mag doorgaan, dat staat vast! Wij houden jullie zeker op de hoogte en wachten verdere adviezen af.

Veel groetjes & hopelijk tot snel!
de leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Deze keer een minder actief, maar daarom niet makkelijker tijdverdrijf!

We hebben voor jullie zeven pittige dilemma's om alvast terug in Chirosfeer te komen. Omcirkel de zaken die je zelf het leukste vindt.

Laat die hersenpan maar eens goed werken en deel jouw antwoorden in de reacties of via social media!

Veel succes ❗️
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Corona Ravage: WEEK 3 🔥

De zwoebers nemen opnieuw de leiding in de stand en gaan zo voorbij de aspi's ❗️

Tijdens de paasvakantie komen er geen nieuwe opdrachtjes online 😞, maar geen paniek want deze week hebben we weer een paar leuke dingen in petto! De Corona ravage begint terug (als dat nog nodig zou zijn) na de paasvakantie. Hou dus zeker facebook/onze website in de gaten!

Bedankt om mee te spelen!

Ondertussen is ook de (digitale) flits beschikbaar!
Via chirostine.be/paasflits-2019-2020/ kan je hem in de zetel lezen alsof je hem echt in je handen hebt!

Hopelijk tot snel!

De leiding
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Het is donderdag dus hierbij weer een reeks gloednieuwe opdrachten voor jullie!

Als de filmpjes/bestanden te groot zijn om op facebook te plaatsen, mogen jullie ze ook altijd doormailen via WeTransfer naar julesfremaut@hotmail.com

Veel succes! 🔥
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Corona-ravage: Week 2 🔥

Proficiat aan de aspi's, want zij hebben op dit moment het meeste punten verzameld! De zwoebers zijn dus op achtervolgen aangewezen. 👀

Ook een dikke proficiat aan de keti's want zij behaalden deze week iets meer dan 350 punten! 🔵

Donderdag om 17U zijn er weer nieuwe opdrachten! Motiveer dus zeker nog al jullie vriendjes en vriendinnetjes om mee te strijden voor het luxeontbijt! 🤙

Bedankt om mee te spelen & tot donderdag!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Het is donderdag dus hierbij een verse lading nieuwe opdrachtjes in de strijd om het luxeontbijt ❗️

De regels blijven dezelfde, jullie hebben vanaf nu tot zondag 17U de tijd om de opdrachtjes uit te voeren. ☑️

Veel succes 👀🔥
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Omslagfoto van Chiro Stine ... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Corona-ravage: WEEK 1 ☑️

Proficiat aan de zwoebers want ze pakken deze week een voorsprong op de andere afdelingen in de strijd om het luxe-ontbijt! 🔥

Maarrrr opgepast want de aspi's liggen op de loer 👀

Aan de andere afdelingen, niet getreurd. Volgende week is er nog een kans! Donderdag zijn we er terug met
een reeks gloednieuwe opdrachten ❗️

Bedankt om mee te spelen & tot donderdag!
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Chiro Stine

Bonusopdracht ❗️

Stuur je foto door & krijg 5 bonuspunten🔥
... Lees meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden